Nu får det vara nog Key Code Security AB

Nu är jag tillbaka som konsumentrebell igen – snabbare än vad jag kunnat ana.

Suck, jag har ju berättat om bedrövelsen med Key Code Security AB och jag trodde att jag lagt detta bakom mig och förhoppningsvis också gett styrka till alla andra som brottas med samma problem som jag. Vill ni ha min bakgrundsbeskrivning så hänvisar jag till mina två tidigare inlägg i frågan. Den 16 juni beskrev jag att ärendet nu var avskrivet. Detta med anledning av ett mejl från företagets business controller där han bekräftar att företaget inte har någon fordran på mig. Men, så enkelt var det nu inte, inom företaget verkar inte den ena handen veta vad den andra gör, alternativt är mandaten oklara.

Idag fick jag ett brev daterat den 19 juni (lite fördröjningen i postgången till Frankrike) där jag återigen får en påminnelsefaktura och en påminnelseavgift. Avsändaren är Arvato Bertelsmann????? – verkar en koncern där Gothia Finans ingår. Där uppmanas jag igen att betala 83 kronor plus en påminnelseavgift på 60 kronor. Om inte hotar de med inkasso. Hur oseriöst får ett företag som arbetar i förtroendebranschen vara och vem kan man lita på?

Jag kommer givetvis inte att betala och med mitt mejl från företaget så är jag ”hemma” rent juridiskt, men det har tagit mycket tid och energi – alldeles för mycket. Och jag hoppas att mitt agerande kan komma fler till nytta så att det blir lite utväxling på nedlagd tid. Stå på er alla andra som drabbas och dela den här informationen!

Det här inlägget kommer givetvis att förmedlas till Key Code AB:s Vd.

Kommentera