Efter många turer och mycket möda tror jag nu att jag kommer att slippa Key Code Security

Jag hoppas att det här är det sista inlägget om Key Code Security AB. Nu har jag fått bekräftelse från såväl företagets ledning som Gothia Finans (där inkassokravet låg) att det inte längre finns någon fordran på mig. Det är tur för dem att jag inte kan debitera ut mina kostnader för nerlagd tid. Min förhoppning är dock att min tid också har hjälpt andra som oförskyllt hamnat i samma situation.

Det paradoxala i svaret från Key Code Securitys ledning är att det senaste kravet, det som ledde till inkasso, skickades av misstag. Det gick ut till mig på grund av bristande rutiner och samordning. Anmärkningsvärt att ett företag som arbetar med säkerhetsfrågor har så usla processer. Det känns inte särskilt förtroendeingivande.

Nu hoppas jag kunna sätta punkt i det här ärendet.

4 thoughts on “Efter många turer och mycket möda tror jag nu att jag kommer att slippa Key Code Security

  1. Vilken surdeg det blev och egentligen inte särskilt roligt att skriva om. Det är många som drabbats och det är så lätt att betala eftersom det är relativt små summor. Jag avskyr den affärsidén.

  2. Har delat samtliga av dina inlägg angående Key Code Security på min Facebook. Mycket bra inlägg! Håller själv på att krångla med Key Code. Bestrider just nu en faktura och kanske det t.o.m går så långt att man får processa. Skrev ett A4 om varför jag inte skall betala deras påminnelse som skickats via Arvato Finans. På Arvato var personalen iallafall tillmötesgående till skillnad från den smått snorkiga personalen på Key Code. Arvato höll med om att de får ta en del skäll som egentligen borde ha hamnat hos Key Code. Fast tar man ett uppdrag åt ett dylikt bolag så får man nog räkna med det.

    • Har du skickat din konversationen till Vd:n. Om du känner att ditt case håller så kan det vara en bra ide. Undvik i möjligaste mån att processa för det kan bli dyrt. Du får gärna skicka länken till min blogg. Det har jag gjort tidigare.

Kommentera