Hållbara affärer – nu finns boken att köpa

Det här är inget blogginlägg i vanlig mening. Det är reklam för den bok som jag skrivit tillsammans med Gunilla Östberg och som jag berättade om för några dagar sedan. Idag har vårt förlag Liber skickat en pressrelease och boken går nu att köpa på Bokus, Adlibris och CDON. Inom kort kommer den också att finnas hos vissa bokhandlare, t.ex. hos Akademibokhandeln.

I boken inspirerar, motiverar och vägleder företag som vill ställa om för att bli hållbara. Vi belyser ämnet ur ett brett perspektiv, ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Boken är i första hand skriven för beslutsfattare inom näringslivet, men kan även läsas av den som vill lära sig mer om hållbarhet. Ju fler som i sina olika roller är med och bidrar till omställningen desto snabbare kommer det att gå.

Kommentera